Категорії Інформація
Каси Додати подію
Stand-Up: Дмитро Романов
21 лютого 2022

Stand-Up: Дмитро Романов

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Концерт-хол «Юність»
м. Миколаїв, пр-т Богоявленський, 39А

Про подію

Увага!

Подія відбудеться згідно з введеними в Україні карантинними нормами та рекомендаціями МОЗ, які діятимуть на момент проведення концерту. Організатор події просить взяти до уваги, що в деяких «зонах» необхідно мати при собі сертифікат, що засвідчує вакцинацію від COVID-19, або негативний експрес-тест ПЛР з виявлення антигену Sars-Cov-2.

Дмитро Романов у Миколаєві!

21 лютого 2022 року в концерт-холі “Юність” відбудеться сольний стендап-концерт Дмитра Романова у Миколаєві з новою шоу-програмою SELFMADE. Дотепний артист уже багато років займається гумором: у студентські роки він грав у КВК, а вже за рік отримав запрошення до українського «Comedy Club». Пізніше через успішну участь у різноманітних гумористичних проектах примелькався на ТБ. Потім захопився стендапом та почав давати концерти з такими зірками, як Руслан Бєлий та Слава Комісаренко. Втім, інтелігентному гумористу самою Фемідою наказано займатися гумором, адже батьківщиною Дмитра є Одеса.

Концерт із програмою SELFMADE

Особлива м'яка подача артиста та дотепні імпровізації із залом відрізняють Романова серед загальної плеяди відомих стендап-коміків. Він уникає непотрібної вульгарщини, грубості, при цьому дуже самоіронічний і вміє смішно рефлексувати над собою та повсякденним життям. У новій програмі гуморист поділиться спостереженнями, враженнями та подіями зі своєї біографії за останній час. Звичайно, поспілкується з аудиторією і розповість плани на найближче майбутнє. Приходьте, буде весело!

Щоб потрапити на концерт Дмитра Романова у Миколаєві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Багато інших цікавих концертів в афіші Миколаєва можна знайти у стрічці сайту Контрамарка.

Куди піти з подругами посміятися у Миколаєві? На вечір стендап-комедії від Дмитра Романова!

  1. Артист з м'яким та розумним підходом до гумору
  2. Ніякого мату та примітивних вульгарностей
  3. Гарна можливість поспілкуватися із зіркою
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код